Rüyada etek traş olmak

Rüyada etek traş olmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına yorulur.

Rüyada etek traş olmak gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı bilmeniz başarı oranını arttırabilir.

Rüyada yırtmaçlı etek giymek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada pembe etek almak arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eteğini yıkamak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik eteği görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının etek giydiğini görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun siyah etek görmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada etek görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada etekli pantolon görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments