Rüyada evin üstünü görmek

Rüyada evin üstünü görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin üstünü gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada evin üstünden düşmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evin üstünden atlamak işlerin daha kötüleşeceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada evin üstünde mezar görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, şifa edineceğine inanılır.

Rüyada evin üstünde uçak görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin üstünde cami görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına delalet eder.

Rüyada evin üstünü görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin üstünde olmak rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments