Rüyada evlenmeye niyet etmek

Rüyada evlenmeye niyet etmek yeni bir ev alınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada evlenmeye niyet etmek gördüyseniz:

  • Mesela duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Rüyada ev almaya niyetlenmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, hayatının güzelliği için her gün allah’a şükredeceğine yorulur.

Rüyada ev yapmaya niyetlenmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada evlenmeye niyet etmek üzüleceğine, ağlayacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine tabir olunur.

Rüyada niyetli olmak bekarlar için evlenmeye, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada umreye gitmeye niyetlenmek takdir edilen kişi olacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada namaza niyetlenmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavşana niyet çektirmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacca gitmeye niyetlenmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments