Rüyada apartman yapmak

Rüyada apartman yapmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman yapmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalı, öfkenizi veya sevginizi abartılı gösterilerden uzak şekilde ifade etmelisiniz.

Rüyada apartman yapmak yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada apartman çıkmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmandan atlamak çok hayırlı şeylere imza atacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir apartman görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet eder.

Rüyada apartmandan düşmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman çatısı görmek bedeninin de iyileşeceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments