Rüyada göğsünde hastalık görmek

Rüyada göğsünde hastalık görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Rüyada göğsünde hastalık gördüyseniz:

  • İşler hızlanıyor.

Rüyada göğsünde hastalık görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine alamet eder.

Rüyada çiçek hastalığı görmek çok büyük hayır duaları alacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada cilt hastalığı görmek kalbinin küt küt edeceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada hastalıktan bayılmak sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada hastalıklı inek görmek geçimin kolaylaşacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastalık olduğunu görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işarettir.

Rüyada hastalık bulaşmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada hastalıklı köpek görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments