Rüyada göğsünde yara görmek

Rüyada göğsünde yara görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, iyi bir kariyer edineceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, güzel günlerin geleceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde yara gördüyseniz:

  • Sizinle aynı şekilde düşünmeyen kişilerle tartışabilirsiniz.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına inanılır.

Rüyada göğsünde yara olduğunu görmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına inanılır.

Rüyada göğsünden yaralandığını görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine rivayet eder.

Rüyada sol göğsünde yara görmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsünde yaralar görmek spor yapmaya başlanılacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada sağ göğsünde yara görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsünde yara görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada göğsüne kına yakmak yeteneklerini geliştirmeye, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments