Rüyada göğsünde yara olduğunu görmek

Rüyada göğsünde yara olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, makamını kaybedeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işarettir.

Rüyada göğsünde yara olduğunu gördüyseniz:

  • Her olaya duygularınızla katılabilirsiniz.

Rüyada göğsünde yara görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına inanılır.

Rüyada göğsünde yaralar görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada sol göğsünde yara görmek sürekli bağırıp çağıracağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sağ göğsünde yara görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde yara olduğunu görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada göğsünden yaralandığını görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının göğsünü görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments