Rüyada göğsünü şiş görmek

Rüyada göğsünü şiş görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, ileri gideceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada göğsünü şiş gördüyseniz:

  • Tahmin etmediğiniz bir kişiden mektup veya telefon alırsanız sakın şaşırmayın.

Rüyada göğsünde şişlik görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada göğsünü şiş görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada birini şişmiş görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada balon şişirdiğini görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada karnın şiş olduğunu görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, itibarını zedeleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarını şişmiş görmek çok büyük hayır duası alınacağına, sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada şişme mont görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalettir.

Rüyada kuzu şiş görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments