Rüyada göğsünde şişlik görmek

Rüyada göğsünde şişlik görmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, doğru yolu bulacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına yorulur.

Rüyada göğsünde şişlik gördüyseniz:

  • Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Rüyada göğsünü şiş görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada göğsünde şişlik görmek heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada sırtında şişlik görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına işaret eder.

Rüyada başta şişlik görmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına delalet eder.

Rüyada diş etlerinin şiştiğini görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada dilinin şiştiğini görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada şiş yüz görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada şişmiş dudak görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments