Rüyada gökte balık görmek

Rüyada gökte balık görmek neşeli zamanların yaşanacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, esenliği bulacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalettir.

Rüyada gökte balık gördüyseniz:

  • Bazı tutumlarınız onlardan birisini fena halde kızdırıyor olabilir.

Rüyada gökten balık yağdığını görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada gökten balık düştüğünü görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökte balık görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, yapılan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin göğsü olduğunu görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada göğsünde kurşun yarası görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine tabir olunur.

Rüyada bir başkasının göğsünü görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi göğsünü büyümüş görmek onları koruyup kollayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada göğsünde dövme görmek keyiflerinin yerinde olacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments