Rüyada göz sürmesi görmek

Rüyada göz sürmesi görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet eder.

Rüyada göz sürmesi gördüyseniz:

  • Konu her neyse, bir de, kendi koşullarınızı oluşturup, kendi isteklerinize göre şekillendirmeyi deneyin.

Rüyada gözlere sürme çekmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada kendi gözüne sürme çekmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözünde sürme görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözüne yeşil sürme çekmek kötülüklerden uzaklaşacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine işaret eder.

Rüyada gözlere sürme görmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine alamet eder.

Rüyada göz sürme çekmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözüne sürme çektiğini görmek adımlarını daha sağlam atacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözüne sürme sürmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments