Rüyada gözlere sürme çekmek

Rüyada gözlere sürme çekmek hayıflanacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına delalettir.

Rüyada gözlere sürme çekmek gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz bir kişiyle ilgili yapacağınız bir yanlış size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada başkasının gözüne sürme çekmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin gözüne sürme çekmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlere sürme çekmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözüne yeşil sürme çekmek daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz sürme çekmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi gözüne sürme çekmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına yorulur.

Rüyada gözüne sürme çekmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne siyah sürme çekmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments