Rüyada gözüne sürme sürmek

Rüyada gözüne sürme sürmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, öz güven kazanacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada gözüne sürme sürmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir sizi taşıdıkları yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada göz sürme sürmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada gözüne sürme sürmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, haneye dertlerin gireceğine  tabir olunur.

Rüyada mavi sürme sürmek çalışmalarının karşılığını alacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına tabir olunur.

Rüyada kendine sürme sürmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada göze mavi sürme sürmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlere sürme çekmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet eder.

Rüyada kendi gözüne sürme çekmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına inanılır.

Rüyada gözüne sürme görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments