Rüyada gözden öpmek

Rüyada gözden öpmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine işarettir.

Rüyada gözden öpmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızla olan ilişkileriniz değişik seviyelerdedir.

Rüyada gözden öpmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine tabir olunur.

Rüyada gözde morluk görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gözde kan görmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına delalet eder.

Rüyada gözden kıl çıkarmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına inanılır.

Rüyada gözde kirpik görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözde lens görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada gözde kıl görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözden kurt çıktığını görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments