Rüyada gözde lens görmek

Rüyada gözde lens görmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, güç ve para kaybedeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, kafasının rahatlayacağına, huzurun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada gözde lens gördüyseniz:

  • Çok yoruldunuz ya da hırpalandınız, biraz da eğlenceye veya sanatsal aktivitelere zaman ayırmalısınız.

Rüyada gözde lens görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz lensi görmek günah işlemeyi terk edeceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada gözlerine lens takmak kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza rivayet eder.

Rüyada yeşil lens görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada lens takmak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada mavi lens takmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, kişinin fena halde yanılacağına inanılır.

Rüyada lens hediye almak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli lens takmak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, iş hayatında zarar edileceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments