Rüyada gözüne siyah sürme çekmek

Rüyada gözüne siyah sürme çekmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada gözüne siyah sürme çekmek gördüyseniz:

  • Geçmişe körü körüne bağlı kalıp, fırsatları kaçırma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada gözüne siyah sürme çekmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine yorulur.

Rüyada birinin gözüne sürme çekmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına tabir olunur.

Rüyada gözüne yeşil sürme çekmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz sürme çekmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalettir.

Rüyada kendi gözüne sürme çekmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine alamet eder.

Rüyada gözün üstüne sürme çekmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına yorulur.

Rüyada gözüne sürme çekmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına alamet eder.

Rüyada gözlere sürme çekmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments