Rüyada gözleri kör olmak

Rüyada gözleri kör olmak zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, fakirlik yaşayacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözleri kör olmak gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda yaptığınız özel planlar bozulabilir.

Rüyada gözleri kör olmak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada tek gözünü kör görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör birini görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına yorulur.

Rüyada gözünü kör görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kör gözlü kedi görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözü kör olmak artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments