Rüyada gözü morarmak

Rüyada gözü morarmak iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada gözü morarmak gördüyseniz:

  • Etkileme şansınız olmayan durumları etkilemek için ısrarcı olmanız sizi zorlayabilir.

Rüyada birinin gözünün morardığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözleri morarmak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına inanılır.

Rüyada gözünün morardığını görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözü morarmak gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına delalettir.

Rüyada ayağının morardığını görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün morardığını görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada boynu morarmak yolculuk yaparak bir hayra ermeye, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnu morarmak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments