Rüyada gözlerinin olmadığını görmek

Rüyada gözlerinin olmadığını görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, hayallerinin suya düşeceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına işaret eder.

Rüyada gözlerinin olmadığını gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız dahi, uzun süreli arkadaşlıklarınıza veya iş birliklerinize zarar vermek istemiyorsanız düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada gözlerinin olmadığını görmek yeni çalışmalar yapılacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada göz bebeğinin olmadığını görmek işlerinde çok başarılı olacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir gözünün olmadığını görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına işarettir.

Rüyada gözünün olmadığını görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada bebeği olmadığı halde bebek emzirmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine rivayet eder.

Rüyada bacakların olmadığını görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada işinin olmadığını görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mine

Rüyamda bekar kızımın göz bebeklerı olmayan bır bebek doğurdugunu gördüm