Rüyada gözünün olmadığını görmek

Rüyada gözünün olmadığını görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünün olmadığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya tadilat, onarım v.b işler önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada bir gözünün olmadığını görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerinin olmadığını görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına delalet eder.

Rüyada tek gözünün olmadığını görmek ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada gözünün olmadığını görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, daha sonra işlerin açılacağına inanılır.

Rüyada göz bebeğinin olmadığını görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada ayakların olmadığını görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulur.

Rüyada tek kaşının olmadığını görmek acı tecrübeler edineceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına rivayet eder.

Rüyada dişinin birinin olmadığını görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, bir ömür olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments