Rüyada gözlük yapmak

Rüyada gözlük yapmak gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, yeni bir hayata adım atılacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, yeni işlerin geleceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlük yapmak gördüyseniz:

  • Kıskanç olmayın, aşk konularında kıskançlıktan kaçının.

Rüyada gözlük yapmak sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini gözlüklü görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına delalet eder.

Rüyada pembe güneş gözlüğü görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada gözlüğü kırık görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi gözlüğünü kırmak ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada sapı kırık gözlük görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yamuk gözlük görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz gözlük takmak devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments