Rüyada gözün üstüne far sürmek

Rüyada gözün üstüne far sürmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözün üstüne far sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği tavsiyeler sadece kendi plan, program ya da çıkarları dahilinde yapılmış olabilir.

Rüyada gözün üstüne far sürmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada göz far sürmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlere far sürmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil göz farı sürmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gözüne far sürmek neşesine kavuşacağına, ona özlemle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi far sürmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlerine far sürmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada göz farı sürmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments