Rüyada gözüne far sürmek

Rüyada gözüne far sürmek düzenin kurulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, ailesinden hayır göreceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına işarettir.

Rüyada gözüne far sürmek gördüyseniz:

  • Olaylar karşınıza aniden çıkabilirler.

Rüyada gözüne far sürmek kötü durumlara düşeceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına delalettir.

Rüyada yeşil göz farı sürmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada gözüne yeşil far sürmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada gözlere far sürmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada gözlerine far sürmek istihdam edeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada göz far sürmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözün üstüne far sürmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına tabir olunur.

Rüyada gözüne mavi far sürmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments