Rüyada gözünün kanadığını görmek

Rüyada gözünün kanadığını görmek gelirinin de garanti altında olacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada gözünün kanadığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler ültimatom almaktan hoşlanmayacaklardır.

Rüyada kendi gözünün kanadığını görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına yorulur.

Rüyada gözlerinin kanadığını görmek kazanç ve kar getireceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözünün kanadığını görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, çok büyük üzüntü duyacağına alamet eder.

Rüyada kanatlı görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçak kanadında uçmak bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına işarettir.

Rüyada tavuk kanat yemek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine tabir olunur.

Rüyada dişlerin kanadığını görmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kanatlı insan görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments