Rüyada gri papağan görmek

Rüyada gri papağan görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, çok üzüleceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada gri papağan gördüyseniz:

  • Parasal ödülü olan bir başarı kazanabilir ya da herhangi bir yerden ummadığınız bir para alabilirsiniz.

Rüyada gri papağan görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan yumurtası görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine delalet eder.

Rüyada uçan papağan görmek iftiraya uğrayacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine delalettir.

Rüyada papağanla konuştuğunu görmek yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına delalet eder.

Rüyada papağanın öldüğünü görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine alamet eder.

Rüyada papağan öpmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına inanılır.

Rüyada papağan sürüsü görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına işarettir.

Rüyada papağan görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments