Rüyada hassas terazi görmek

Rüyada hassas terazi görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, dertleşerek moral bulacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, küs kimselerin barışacağına, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hassas terazi gördüyseniz:

  • Bazı istekleriniz diğerlerine mantıksız görünebilir.

Rüyada hassas terazi görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına işaret eder.

Rüyada terazi tartmak hayatının bereketli ve verimli olacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada adalet terazisi görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, yaşamına renk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın terazi görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada su terazisi görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bozuk terazi görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teraziye asılı kırmızı biber görmek ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada terazide tartilmak zor zamanların biteceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments