Rüyada bozuk terazi görmek

Rüyada bozuk terazi görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada bozuk terazi gördüyseniz:

  • Gergin ortamlar veya bazı değişiklikler ufak tefek hasar veya yaralanma sebebi olabilir.

Rüyada bozuk terazi görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, patron olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada teraziye çıkmak kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, mutluluğa ve neşeye alamet etmektedir.

Rüyada terazi görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada teraziye asılı kırmızı biber görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına delalet eder.

Rüyada adalet terazisi görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, onunla yeniden kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hassas terazi görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada terazide tartilmak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, helal rızka kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terazi tartmak gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, borcunun da hafifleyeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments