Rüyada altın terazi görmek

Rüyada altın terazi görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına alamet eder.

Rüyada altın terazi gördüyseniz:

  • Bazı konuların gerçek içeriğini anlamaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada altın terazi görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, iyilik ve güzellik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada teraziye çıkmak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına yorulur.

Rüyada terazide tartilmak hataların telafi edileceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada adalet terazisi görmek içine fesat düşeceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına işaret etmektedir.

Rüyada mizan terazisi görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada bozuk terazi görmek işlerinin bir anda bozulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına inanılır.

Rüyada terazi görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada teraziye asılı kırmızı biber görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments