Rüyada hastalıklı kedi görmek

Rüyada hastalıklı kedi görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastalıklı kedi gördüyseniz:

  • Tutulmalar sağlığınızı ihmal etmemeniz gerektiğinin altını çiziyor.

Rüyada hastalıklı kedi görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada hastalık bulaştırmak yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastalıklı göz görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada vücudunda hastalık görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Rüyada hastalıklı birini görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine tabir olunur.

Rüyada bulaşıcı hastalık olduğunu görmek büyük ve güzel işler yapacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çaresiz bir hastalığa yakalanmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastalıktan ölmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments