Rüyada arkadaşı kör görmek

Rüyada arkadaşı kör görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, dertlerine derman bulacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşı kör gördüyseniz:

  • Tatsız da olsa olayların üzerine gitmekte fayda var.

Rüyada arkadaşını kör olarak görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, müjdeli bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşını kör görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını kör görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, hayaller kurulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşı kör görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, iç huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kör olduğunu görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşının kör olduğunu görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada kör eşek görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çok pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments