Rüyada kadın kalça görmek

Rüyada kadın kalça görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, terfi edeceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına yorulur.

Rüyada kadın kalça gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, yardımcı olabilir.

Rüyada kadın kalçası görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada kadının kalçasını görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın kalçası öpmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına işarettir.

Rüyada büyük kalçalı kadın görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına yorulur.

Rüyada kadın kalça görmek sıkıntıya düşeceğine, her nimetin lezzetine varacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalçadan silahla vurulmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada kalçadan iğne vurulduğunu görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine inanılır.

Rüyada kalçaya dokunmak verimi ve başarıyı yakalayacağına, huzur ve kazanç getireceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments