Rüyada büyük kalçalı kadın görmek

Rüyada büyük kalçalı kadın görmek ağlayacağına, strese gireceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada büyük kalçalı kadın gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, kadınsanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Rüyada büyük kalçalı kadın görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kalçayı büyük görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük kalça görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kadın kalçası öpmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine delalettir.

Rüyada kadın kalçası görmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın kalça görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının kalçasını görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin kalçasını görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments