Rüyada kadının kalçasını görmek

Rüyada kadının kalçasını görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, pişman olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının kalçasını gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almadan önce sorular sormalısınız.

Rüyada büyük kalçalı kadın görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, hayallerinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın kalça görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, iyi halini yitireceğine alamet eder.

Rüyada kadın kalçası görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada kadın kalçası öpmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sorunların tek kalemde silineceğine yorulur.

Rüyada kadının kalçasını görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, çok rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada kalçadan silahla vurulmak kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada erkek kalçası görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada bayan kalça görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments