Rüyada kara civciv görmek

Rüyada kara civciv görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, dertlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kara civciv gördüyseniz:

  • Başkalarının yaklaşımlarına yorum getirmemeye çalışın.

Rüyada kara civciv görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, güzel davetler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi ve civciv görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine inanılır.

Rüyada civciv görmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde civciv beslemek hedeflerin gerçekleşeceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah civcivler görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine rivayet eder.

Rüyada civciv kaybetmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada civciv pisliği görmek eskileri yâd edeceğine, sevinileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments