Rüyada civciv kaybetmek

Rüyada civciv kaybetmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, zor günlerden geçeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada civciv kaybetmek gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişileren soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada civciv kaybetmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine inanılır.

Rüyada kedi ve civciv görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada civciv satın almak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına işarettir.

Rüyada civciv görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına delalet eder.

Rüyada civcivin yumurtadan çıktığını görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada ölen civciv görmek sorumluluk alacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli civcivler görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments