Rüyada polisin birini dövdüğünü görmek

Rüyada polisin birini dövdüğünü görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, acı veren kazalara, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada polisin birini dövdüğünü gördüyseniz:

  • Eskiden kalma bazı belli sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada polisi dövmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, rakiplerini yeneceğine delalet eder.

Rüyada polisin birini dövdüğünü görmek atılım yapacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine delalettir.

Rüyada polis dövmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada polisin dövdüğünü görmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada polislerle çatışmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, başarılarının devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın polis görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş polis görmek başarılarının devamının geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine inanılır.

Rüyada kapıda polis görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments