Rüyada kardeşinin kolunun kırıldığını görmek

Rüyada kardeşinin kolunun kırıldığını görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi duymuyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada kardeşinin kolunun kırıldığını görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına alamet eder.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, büyük paralara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına inanılır.

Rüyada bebeğin kolunun kırıldığını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine yorulur.

Rüyada kol kırılmasını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına yorulur.

Rüyada kolu kırılmış görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına alamet eder.

Rüyada babanın kolunun kırıldığını görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının kolunun kırıldığını görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments