Rüyada babanın kolunun kırıldığını görmek

Rüyada babanın kolunun kırıldığını görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Neyse ki, bunu başarabilecek bir kişi varsa, o da sizsiniz.

Rüyada babanın kolunun kırıldığını görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kol kırılmasını görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, rahatsızlıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada birinin kolunun kırıldığını görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada yakının kolunun kırıldığını görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kolun kırıldığını görmek stresten uzaklaşacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kırılan kol görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kol kırılmak tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırılmış kol görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments