Rüyada kendi kolunun kırıldığını görmek

Rüyada kendi kolunun kırıldığını görmek siparişlerinin çoğalacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, imkânlarının azalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harekete geçmesi gereklidir.

Rüyada kapı kolunun kırıldığını görmek malını ve canını riske edeceğine, helal rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılan kol görmek çok dikkat çekeceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada annenin kolunun kırıldığını görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına işarettir.

Rüyada babanın kolunun kırıldığını görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun kolunun kırıldığını görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, hasta ve üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek bir beladan kurtulacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının kolunun kırıldığını görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunun kırıldığını görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments