Rüyada kendine ruj sürmek

Rüyada kendine ruj sürmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada kendine ruj sürmek gördüyseniz:

  • En iyisi mümkün olduğu kadar kenara çekilerek seyirci kalmanızdır.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ruj sürmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak ruj sürmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kırmız ruj sürmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı ruj sürmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet eder.

Rüyada dudağına ruj sürmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ruj sürmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments