Rüyada yeşil ruj sürmek

Rüyada yeşil ruj sürmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalettir.

Rüyada yeşil ruj sürmek gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, arzuları altında kalabilirsiniz.

Rüyada yeşil ruj sürmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine rivayet eder.

Rüyada kendine ruj sürmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, planlarının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudağa ruj sürmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak ruj sürmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, her şeyin yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada kırmız ruj sürmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada dudağına ruj sürmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına delalettir.

Rüyada beyaz ruj sürmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments