Rüyada kendini erkek organıyla görmek

Rüyada kendini erkek organıyla görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, yeni bir işe gireceğine, aşama göstermeyeceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına delalettir.

Rüyada kendini erkek organıyla gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilere boyun eğmemeli, kendi yolunuzdan ilerlemelisiniz.

Rüyada erkek bebek organı görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada kadının erkeklik organı görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada erkeğin organını tutmak onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek organı traş etmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek organını öpmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin organını ellemek sevap işleyeceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızın erkek organı görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments