Rüyada kilodunu başkasına vermek

Rüyada kilodunu başkasına vermek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine inanılır.

Rüyada kilodunu başkasına vermek gördüyseniz:

  • Siz ya da karşınızdaki kişi dürüst bir karar alabilmek için tüm gerçekleri paylaşmadıysanız, duygusal bir durum söz konusu olabilir.İlerlemek için gerekli değişiklikleri yapmaya hazır olmalısınız.

Rüyada kilolu erkek görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilolu insan görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada kilodunu çıkarmak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin kilo aldığını görmek işlerinin iyi gideceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada ölünün kilo aldığını görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, doğruluğu bulacağına işaret eder.

Rüyada kilo almak variyet sahibi olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı kilolu görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada başkasını kilo almış görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments