Rüyada arkadaşının yüzünü siyah görmek

Rüyada arkadaşının yüzünü siyah görmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünü siyah gördüyseniz:

  • Olumlu fırsatların takibini yapmalısınız, aktif olun.

Rüyada arkadaşının yüzünü siyah görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde siyah leke görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, hayırlı işe rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin yüzünü siyah görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü siyah görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada yüzünün yarısını siyah görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde siyah ben görmek mutlu günler göreceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Rüyada yüzü siyah bebek görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü siyah görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments