Rüyada kırık ruj görmek

Rüyada kırık ruj görmek allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, rahat şekilde yaşayacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık ruj gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kırık ruj görmek allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada ruju silmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, malında azalmaya inanılır.

Rüyada yeşil ruj sürmek çözümlere kavuşacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine delalettir.

Rüyada ruj hediye almak çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulur.

Rüyada ruj izi görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ruj sürmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına rivayet eder.

Rüyada dudağına ruj sürmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına tabir olunur.

Rüyada dudaklarına ruj görmek önünün kapanacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments