Rüyada siyah ruj sürmek

Rüyada siyah ruj sürmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalet eder.

Rüyada siyah ruj sürmek gördüyseniz:

  • Karşı tarafı yatıştırmak, yatışmasını beklemek ya da hangi zararlı tavır içerisindeyse düzelmesi için dua etmek ciddi sabır isteyebilir.

Rüyada siyah ruj sürmek iş sahibi olacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada ruj sürmek yanlış anlaşılacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı ruj sürmek dertlerin dermanının bulunacağına, çok rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ruj sürmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kırmız ruj sürmek bol nimete kavuşacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek ruj sürmek güzel bir hayata sahip olunacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada parlak ruj sürmek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments