Rüyada kivi almak

Rüyada kivi almak tartışmaların sonlandırılacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, bir fitne çıkarmaya, malının ve parasının da büyüyeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine delalet eder.

Rüyada kivi almak gördüyseniz:

  • Huzurunuzu koruyabilirsiniz.

Rüyada kivi meyvesi görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kivi görmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kivi toplamak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada kivi soymak çok mutlu ve huzurlu olacağına, genç kimselere eğitim vereceğine tabir olunur.

Rüyada kivi suyu içmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına delalettir.

Rüyada kivi ağacı görmek dolayısıyla geleceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kivi yediğini görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işaret eder.

Rüyada kivi reçeli görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments