Rüyada kivi meyvesi görmek

Rüyada kivi meyvesi görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına işarettir.

Rüyada kivi meyvesi gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemeniz, güzel bir davette bulunmanız mümkündür.

Rüyada kivi meyvesi görmek ayrılık yaşanacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada kivi soymak ters giden işlerin düzeleceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına işaret eder.

Rüyada kivi toplamak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kivi yediğini görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada kivi almak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kivi görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kivi suyu içmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, rızkının kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada kivi suyu görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, haram mala işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments