Rüyada kivi soymak

Rüyada kivi soymak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kivi soymak gördüyseniz:

  • Gerekli analizleri yapmadan veya belli yöntemlerle ilerlemeden yola çıkmanız durumunda, peşinden gittiğiniz fikrin ya da bazı isteklerinizin gerçekleşme veya başarılı olma şansı zayıf olabilir.

Rüyada kivi soymak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kivi almak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine işarettir.

Rüyada kivi görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kivi yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına inanılır.

Rüyada kivi toplamak doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kivi meyvesi görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada kivi suyu görmek kısmetli kapıların açılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada kivi ağacı görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments