Rüyada kivi yediğini görmek

Rüyada kivi yediğini görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, rakipsiz hale geleceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada kivi yediğini gördüyseniz:

  • Plan yapmayı veya hayal kurmayı bırakıp yapmak istediğiniz şeylerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada kivi yediğini görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına inanılır.

Rüyada kivi görmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada kivi suyu görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kivi toplamak bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işaret eder.

Rüyada kivi suyu içmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada kivi meyvesi görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine yorulur.

Rüyada kivi almak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kivi soymak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments